Mobilni šalterski ured u Policijskoj upravi splitsko-dalmatinskoj

Photo PU_SD/mšv.jpg

foto: MUP U svezi obveze ponovne prijave prebivališta za osobe koji trenutno imaju prijavljeno prebivalište s oznakama „bb“ ili „0“, obavještavamo građane da će se od 24. studenog do 2. prosinca 2014. na području Policijske uprave splitsko-dalmatinske, nalaziti mobilni šalterski ured, u sljedećim terminima i lokacijama:

 foto: MUP 

U svezi obveze ponovne prijave prebivališta za osobe koji trenutno imaju prijavljeno prebivalište s oznakama „bb“ ili „0“, obavještavamo građane da će se od 24. studenog do 2. prosinca 2014. na području Policijske uprave splitsko-dalmatinske, nalaziti mobilni šalterski ured, u sljedećim terminima i lokacijama: 

 

  •  Grad Vrlika, 24. studenog, od 8 do 15 sati, ispred Gradskog poglavarstva Grada Vrlike;
  •  Grad Trilj, 25. studenog, od 8 do 15 sati, ispred Gradskog poglavarstva Grada Trilja;
  •  Općina Cista Provo, 26. studenog, ispred zgrade Općine, od 8 do 15 sati; 
  •  Općina Zagvozd, 27. studenog, ispred zgrade Općine, od 8 do 15 sati;
  •  otok Brač, 28. studenog:   u mjestu Pučišća (ispred zgrade Općine od 8 do 14 sati), u mjestu Gornji Humac (ispred Društvenog doma, od 14.30 do 15.30 sati),  u mjestu Pražnice (ispred   Društvenog doma, od 16 do 17 sati)
  •   otok Hvar, 1. prosinca:  u mjestu Sućuraj (kod zgrade Turističke zajednice, od 9 do 11 sati),  u mjestu Bogomolje (kod Zadružnog doma od, 11.30 do 12.30 sati),  u mjestu Zastražišće (kod Zadružnog doma, od 13 do 14 sati),  u mjestu Jelsa (kod zgrade Općine, od 14.30 do 17 sati). 

Dana 2. prosinca mobilno šaltersko vozilo će obavljati poslove na području Grada Splita, u domovima za stare i nemoćne osobe. 

Napominjemo da zahtjev za izradu dokumenata u mobilnom šalterskom vozilu na navedenim lokacijama, mogu podnijeti svi građani Republike Hrvatske, bez obzira na mjesto stanovanja (a ne isključivo građani s područja navedenih Gradova i Općina). 

Prilikom podnošenja zahtjeva za izradu dokumenata, postoji mogućnost gotovinske uplate iznosa u mobilnom šalterskom uredu. 

Podsjećamo građane da rok za prijavu prebivališta s točnim podacima o adresi ističe 29. prosinca 2014., te savjetujemo da što prije pristupe u nadležnu Policijsku uprave, odnosno Policijsku postaju, te izvrše navedenu obvezu, kako bi se izbjeglo stvaranje gužvi, a da u slučaju nemogućnosti dolaska u službene prostorije, koriste mobilni šalterski ured, koji će im biti dostupan u navedenim terminima i lokacijama.