U PU splitsko- dalmatinskoj održan sastanak s predstavnicima udruge Roma

Photo PU_SD/zahv.1.jpg

Danas je u Policijskoj upravi splitsko-dalmatinskoj održan sastanak sa predstavnicima udruge Roma „Ne Boj Se – Madara“. Sastanku su nazočili Marko Srdarević, ovlašten za obavljanje poslova načelnika Policijske uprave i voditelj Odjela za prevenciju Paško Ugrina, te predsjednik udruge Roma Muhamed Zahirović sa suradnicima. Sudionici sastanka iskazali su zadovoljstvo dosadašnjom suradnjom i načinom rješavanja problema s kojima se susreće romska nacionalne manjina, posebno ističući ulogu Odjela prevencije sa kojim ostvaruju direktnu komunikaciju. Na taj način su preventivnim zajedničkim radom pridonijeli uključenosti Roma u zajednicu. U znak zahvale za dobru suradnju i pomoć koju ova policijska uprava, a posebno kroz preventivne aktivnosti pruža građanima Romske nacionalnosti, predsjednik udruge Roma, Muhamed Zahirović je uručio prigodnu zahvalnicu.

FOTO: MUP/PU splitsko-dalmatinska

Danas je u Policijskoj upravi splitsko-dalmatinskoj održan sastanak sa predstavnicima udruge Roma „Ne Boj Se – Madara“. Sastanku su nazočili Marko Srdarević, ovlašten za obavljanje poslova načelnika Policijske uprave i voditelj Odjela za prevenciju Paško Ugrina, te predsjednik udruge Roma Muhamed Zahirović sa suradnicima. Sudionici sastanka iskazali su zadovoljstvo dosadašnjom suradnjom i načinom rješavanja problema s kojima se susreće romska nacionalna manjina, posebno ističući ulogu Odjela prevencije sa kojim ostvaruju direktnu komunikaciju. Na taj način su preventivnim zajedničkim radom pridonijeli uključenosti Roma u zajednicu.

U znak zahvale za dobru suradnju i pomoć koju ova policijska uprava, a posebno kroz preventivne aktivnosti pruža građanima Romske nacionalnosti, predsjednik udruge Roma, Muhamed Zahirović je uručio prigodnu zahvalnicu.