Policijski službenici PU splitsko-dalmatinske sudjelovali na turniru u preciznom streljaštvu

Photo PU_SD/Streljaštvo 2018 (2).jpg

 foto: PU splitsko-dalmatinska 

Šesti međunarodni turnir u preciznom streljaštvu (10 i 25 m)  i peti turnir u kategoriji policijske službenice i službenici PU splitsko dalmatinske, održan je u organizaciji kluba policijskih djelatnika i umirovljenika MUP–a, te IPA splitsko-dalmatinska,  5. svibnja 2018.

Više od 70 natjecatelja, 21 tim iz 6 država, demonstrirali su vještinu gađanja na strelištu u Stobreču. Zahtjevno natjecanje završilo je organizacijskim i rezultatskim uspjehom,  pa je nastavak dana uz dodjelu medalja i pehara,  protekao u ugodnom druženju i razmjeni iskustava iz policijske svakodnevice u različitim sredinama: Njemačke, Slovačke, Češke, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Hrvatske.  Iz naše države u Split su stigle kolege iz Međimurja, Istre, Like, Šibenika, Policijske akademije iz Zagreba  i Splitsko dalmatinske županije.

Šest godina turnira  policijskih djelatnika i umirovljenih policajaca u domaćoj i međunarodnoj konkurenciji lijepa je tradicija i doprinos razvoju struke, policijskih vještina i unaprjeđenju međusobnih odnosa.