24 - Satni nadzor brzine

Zbog velikog interesa javnosti i daljnjeg pogoršanja stanja sigurnosti u prometu u Republici Hrvatskoj i povećanja broja poginulih u prometnim nesrećama od četvrtka, 23. studenog od 06 sati do petka, 24. studenog do 06 sati, biti će proveden  

Zbog velikog interesa javnosti i daljnjeg pogoršanja stanja sigurnosti u prometu u Republici Hrvatskoj i povećanja broja poginulih u prometnim nesrećama od četvrtka, 23. studenog od 06 sati do petka, 24. studenog do 06 sati, biti  će proveden 24-satni nadzor brzine kretanja vozila, a za planiranje provedbe ovog pojačanog postupanja se pozivaju građani na suradnju i predlaganje lokacija na području naše županije za koje smatraju da bi na njima trebalo vršiti nadzor brzine kretanja vozila uređajima za nadzor brzine kretanja vozila od strane policijskih službenika.

Građani svoje prijedloge do 18. studenog 2017. godine mogu dostaviti na mail policijske uprave  viroviticko-podravska@policija.hrili na tel. 741-222 u vremenu od 07 do 15 sati, a na iste kontakte zainteresirani za osobno uključivanje u nadzor brzine kretanja vozila sa policijskim službenicima mogu ostaviti svoje kontakt brojeve telefona.