Peti edukativni susret "na dva kotača - sigurno"

Photo PU_VP/Slike_Vijesti/policija05.jpg

S ciljem povećanja sigurnosti i smanjenja stradavanja sudionika u prometu na mopedima i motociklima u subotu, 31. ožujka 2012. godine s početkom u 10,00 sati na parkiralištu pokraj Zagrebačke banke, na Trgu dr. Franje Tuđmana u Virovitici, u organizaciji PU virovitičko – podravske, Hrvatskog

 

S ciljem povećanja sigurnosti i smanjenja stradavanja sudionika u prometu na mopedima i motociklima u subotu, 31. ožujka 2012. godine s početkom u 10,00 sati na parkiralištu pokraj Zagrebačke banke, na Trgu dr. Franje Tuđmana u Virovitici, u organizaciji PU virovitičko – podravske, Hrvatskog autokluba - Autokluba Virovitica,  Moto kluba „Kumovi“ i Auto – moto karting kluba „Kobra“ po peti puta, biti će održan edukativni susret „Na dva kotača – SIGURNO“. Na predavanje se pozivaju svi vozači i sudionici u prometu na mopedima i motociklima ili oni koji bi to tek željeli postati, vlasnici mopeda i motocikala, odnosno svi koje zanima vožnja na mopedima i motociklima. Zainteresirani vozači će tijekom vježbovnog postupka, po prvi puta imati priliku isprobati vožnju koristeći „Pijane naočale“, a nakon završetka edukativnog susreta, održati će se defile ulicama grada Virovitice. 

Molimomedije na području Županije virovitičko – podravske, da oglašavanjem ovog priopćenja prema svojim slušateljima, pridonesu većoj sigurnosti građana, tepozivamo i zainteresirane novinare da se pridruže ovoj akciji.