Neobična želja u Suncokretu

Photo PU_VP/Neobična želja 2017.jpg

U ponedjeljak, 13. veljače u Dječjem vrtiću Suncokret u Slatini, održana je radionica za djecu uz predstavljanje edukativne slikovnice Neobična želja, autorice Ivanke Vusić kojom se promiče važnost korištenja dječjih sjedalica i sigurnosnog pojasa prilikom prijevoza

U ponedjeljak, 13. veljače u Dječjem vrtiću Suncokret u Slatini, održana je radionica za djecu uz predstavljanje edukativne slikovnice Neobična želja, autorice Ivanke Vusić kojom se promiče važnost korištenja dječjih sjedalica i sigurnosnog pojasa prilikom prijevoza u vozilu.

Radionicu na temu kada i zbog čega djeca obavezno trebaju koristiti dječju sjedalicu i vezati se u njoj baš svaki puta kada se voze u automobilu, održao je policijski službenik za prometnu preventivu Policijske postaje Slatina Kristijan Dlab, a prisustvovali su joj svi polaznici Suncokreta.

Ova preventivna radionica prva je u nizu aktivnosti ove godine kojima će se pokušati kultura prijevoza djece u vozilima na području Virovitičko – podravske županije, podići na višu razinu, a svi sudionici u prometu postati svjesni opasnosti nepropisnog prijevoza djece.