Poziv na testiranje kandidata prijavljenih na Javni natječaj za prijam u državnu službu

Komisija za provedbu javnog natječaja za prijam u državnu službu u Ministarstvo unutarnjih poslova, Policijsku upravu virovitičko-podravsku, izvješćuje da će se testiranje kandidata / kandidatkinja koji ispunjavaju  

 Komisija za provedbu javnog natječaja za prijam u državnu službu u Ministarstvo unutarnjih poslova, Policijsku upravu virovitičko-podravsku, izvješćuje da će se testiranje kandidata / kandidatkinja koji ispunjavaju formalne uvjete iz javnog natječaja koji je objavljen na web stranici Ministarstva uprave i Ministarstva unutarnjih poslova, Policijske uprave virovitičko-podravske te u „Narodnim novinama“, broj: 9/17 dana 01.02.2017. godine, održati dana 27. ožujka 2017. godine u Policijskoj upravi virovitičko-podravskoj (sala za sastanke), na adresi: Virovitica, Trg bana Josipa Jelačića 19, s početkom u 09,00 sati.

Po dolasku radi provjere znanja, od kandidata / kandidatkinja će biti zatraženo predočavanje odgovarajuće identifikacijske isprave radi utvrđivanja identiteta. Kandidati / kandidatkinje koji ne mogu dokazati identitet ne mogu pristupiti testiranju. 

Za vrijeme pisane provjere znanja i sposobnosti kandidati / kandidatkinje se ne smiju služiti literaturom i zabilješkama, ne smiju napuštati prostoriju u kojoj se odvija testiranje i moraju obavezno isključiti mobitele. 

Pisani dio testiranja sastoji se od:

  • poznavanja osnova ustavnog ustrojstva Republike Hrvatske
  • provjere znanja, sposobnosti i vještina bitnih za obavljanje poslova radnog mjesta 

Pravni izvori za pripremanje kandidata / kandidatkinja za testiranje objavljeni su na web stranici Ministarstva unutarnjih poslova, Policijske uprave virovitičko-podravske i na web stranici Ministarstva uprave, kao prilog javnom natječaju. 

Smatra se da je kandidat / kandidatkinja koji nije pristupio testiranju povukao / povukla prijavu na javni natječaj i više se ne smatra kandidatom / kandidatkinjom. 

Kandidati / kandidatkinje koji su zadovoljili na provjeri znanja, Osnova ustavnog ustrojstva Republike Hrvatske i provjeri znanja, sposobnosti i vještina bitnih za obavljanje poslova radnog mjesta, odnosno ostvarili najmanje 5 bodova, iz svakog pojedinog testa, pristupit će razgovoru (intervjuu) s Komisijom, o čemu će biti pravovremeno obaviješteni. 

Razgovor (intervju) s kandidatima / kandidatkinjama koji su zadovoljili na provjeri znanja obavljat će se dana 27. ožujka 2017. godine u 12,00 sati, u Ministarstvu unutarnjih poslova, Policijskoj upravi virovitičko-podravskoj (sala za sastanke), na adresi: Virovitica, Trg bana Josipa Jelačića 19. 

Komisija će u razgovoru s kandidatima / kandidatkinjamautvrditi interese, profesionalne ciljeve, motivaciju za rad, stečeno radno iskustvo u struci i rezultate ostvarene u dosadašnjem radu. 

Smatrat će se da je kandidat zadovoljio na razgovoru (intervjuu) ako je dobio najmanje 5 bodova.