Svetom misom i polaganjem vijenca obilježen dan Svih svetih

Photo PU_VP/SVI SVETI 8.JPG

Povodom obilježavanja dana Svih svetih, u petak 28. listopada u 10 sati u crkvi sv. Roka u Virovitici, održana je Sveta misa za sve poginule i umrle policijske službenike PU virovitičko-podravske. Na Svetoj misi koju je predvodio policijski kapelan Ozren Bizek, uz policijske službenike i djelatnike PU virovitičko-podravske, bili su nazočni i načelnik PU, Mirko Kostelac sa bližim suradnicima.

Također, u ponedjeljak 31. listopada u 11 sati, na mjesnom groblju u Virovitici, a sukladno s tradicijom obilježavanja blagdana Svih svetih u spomen na sve poginule hrvatske branitelje i civile u Domovinskom ratu, kod središnjeg spomen-obilježja na Gradskom groblju u Virovitici položeni vijenci i zapaljene svijeće.

Polaganjem vijenca, počast poginulima uz zajedničko izaslanstvo Ministarstva unutarnjih poslova i Ministarstva obrane, odao je načelnik PU, Mirko Kostelac, a vijence su položila i  izaslanstva Državne uprave, Virovitičko-podravske županije, Grada Virovitice i udruge proistekle iz Domovinskog rata. Molitvu za sve poginule predvodio je župnik crkve sv. Roka, gvardijan fra Rozo Brkić.