Razbojništvo u trgovini

Photo PU_VP/foto robot razbojništvo.jpg

U petak, 7. listopada, u poslijepodnevnim satima u gradu Virovitica u ulici Ljudevita Gaja, od strane nepoznate muške osobe, počinjeno je KD Razbojništva. Izvršenim kriminalističkim istraživanjem od strane policijskih službenika PP Virovitica i krim. službenika Odjela kriminalističke policije PU, utvrđeno je da je 7. listopada oko 17.20 sati, u prodavaonicu ušla mlađa muška osoba sa crnom kapuljačom na glav

U petak, 7. listopada, u poslijepodnevnim satima u gradu Virovitica u ulici Ljudevita Gaja, od strane nepoznate muške osobe, počinjeno je KD Razbojništva. Izvršenim kriminalističkim istraživanjem od strane policijskih službenika PP Virovitica i krim. službenika Odjela kriminalističke policije PU, utvrđeno je da je 7. listopada oko 17.20 sati, u prodavaonicu ušla mlađa muška osoba sa crnom kapuljačom na glavi s vidljivim licem, koja je uz prijetnju noža, od prodavačice, zatražila novce iz blagajne, što je prodavačica i učinila, te mu predala novčani iznos od nekoliko tisuća kuna. Opis počinitelja: muškarac oko 30 godina, visok oko 170 cm, slabije tjelesne građe, izduženog lica, smeđih očiju, smeđe kose, odjeven u crnu jednobojnu trenirku s kapuljačom na kojoj je unutarnji dio crvene boje. 

Apel: mole se svi građani i mediji, koji bi imali bilo kakve informacije o osobi, koja bi mogla odgovarati opisu počinitelja ovog KD Razbojništva, neka se jave u najbližu policijsku postaju ili na telefon 192.

 Protiv nepoznatog počinitelja, slijedi podnošenje Kaznene prijave.