Mobilni šalterski ured na području PU virovitičko-podravske

Photo PU_VP/Mobilni šalterski ured.JPG

Kako je iz PU virovitičko-podravske bilo najavljivano, danas 30. travnja, započinje rad mobilnog šalterskog ureda, koji će trajati do 7. svibnja.  

Po zakazanom rasporedu, mobilni šalterski ured, danas 30. travnja u vremenu od 9.00 – 10.30 sati, boraviti će na području Grada Virovitice, odnosno ispred zgrade mjesnog odbora u mjestu Jasenaš, a zatim od 11.30 do 13.00 sati u prigradskom naselju Rezovac kod zgrade društvenog doma. 

Nakon Virovitice, mobilni šalterski ured nastavlja rad i po drugim općinama na području Županije i to: 

U Gradini, 4. svibnja u vremenu od 9.00 – 13.00, kod Osnovne škole Gradina,

U Suhopolju, 5. svibnja u vremenu od 9.00 – 13.00 sati, ispred Općine Suhopolje,

U Lukaču, 6. svibnja u vremenu od 9.00 do 13.00 sati, ispred zgrade Osnovne škole 

Svoj rad na području Županije virovitičko – podravske, mobilni šalterski ured, završava na području Voćina, 7. svibnja u vremenu od 9.00 – 13.00 sati, ispred zgrade općine u Voćinu.  

 U mobilnom šalterskom uredu, građani će moći podnijeti Zahtjeve za izdavanje osobnih iskaznica i putovnica, izvršiti prijavu prebivališta i boravišta, podnijeti zahtjeve za izdavanje uvjerenja, podnijeti zahtjeve za izdavanje vozačkih dozvola, te izvršiti registraciju vozila.

 Ovom prigodom pozivamo sve građane, a posebno one kojima je otežan dolazak u policijsku upravu ili postaju da iskoriste mogućnost izrade dokumenata preko mobilnog šaltera upravnih poslova.