Uspješno održan humanitarni koncert za Mariju Perković

Photo PU_VP/Slike_Vijesti/h. koncert  159.jpg

Foto: PU virovitičko-podravska

Kako je i bilo najavljeno, u utorak, 20. ožujka, u Športskoj dvorani srednje škole „Marko Marulić“ u Slatini, uspješno je održan je humanitarni koncert za teško oboljelu bivšu djelatnicu MUP-a, sada umirovljenicu, gospođu Mariju Perković. 

Na samom početku održavanja koncerta, voditeljica programa Ines Giba Jambrišak, zahvalila se organizatorima tj. Udruzi Umirovljenika unutarnjih poslova, kao i Policijskoj upravi virovitičko – podravskoj, te najavila nastup tamburaškog sastava „Zvona“, koji su u svojoj 40 – minutnoj predstavi, zagrijali nazočne gledatelje u dvorani, koja je bila ispunjena gotovo do posljednjeg mjesta. 

Nakon što su bogatim pljeskom ispraćeni, predhodni izvođači, šarmantna voditeljica je uz zahvalu svim sponzorima, najavila „Garave“, koji su nastavili svojim skladbama, zabavljati posjetitelje sve do 21.25 sati. 

Obzirom da su u najavi večerašnjeg koncerta, bila najavljena tri izvođača, svi posjetitelji željno su iščekivali nastup jednog od najpoznatijeg tamburaškog sastava „Gazde“. 

Kako bi najava zahvala i pozdrava bila upotpunjena, voditeljica Ines je u ime organizatora, uputila poseban pozdrav i gostima iz Ministarstva unutarnjih poslova, gospodi: Tajniku kabineta ministra, Vladi Dominiću, glasnogovornici Ministarstva unutarnjih poslova Jeleni Bikić, te načelnici Odjela protokola ministra Ivani Šušnjić, koji su prešli put od nekoliko stotina kilometara kako bi u ime MUP-a, izrazili svoju humanitarnu gestu prema teško oboljeloj Mariji. 

Svojim poznatim skladbama iz 20 – godišnje karijere, „Gazde“ su razgalile srca svih posjetitelja, koji su odrastali uz njihove stihove, a ovaj humanitarni koncert s njihovim nastupom, imao je dostojanstveni završetak.  

Da je ova humanitarna akcija uspjela, dokazuje i činjenica da je za koncert prodano gotovo 850 ulaznica od 25 kuna, a isto tako prikupljeno je i nekoliko donacija, čime su dobivena značajna novčana sredstva, koje će gospođa Marija Perković dobiti za potrebe svojeg daljnjeg liječenja. 

U ime Udruge umirovljenika unutarnjih poslova, PU virovitičko – podravske i Marijino ime, svima velika hvala!