Virovitica: načelnik PU uručio iznimna promaknuća

Photo PU_VP/nagrađeni .JPG

Danas, 5. listopada, u 11 sati, u prostorijama Policijske uprave, upriličena je svečanost dodjele novih rješenja, za iznimno promaknuće policijskim službenicima. 

Temeljem Člana 63. Stavka 1. I 2. Zakona o državnim službenicima, Ministar unutarnjih poslova Republike Hrvatske g. Ranko Ostojić, na prijedlog načelnika PU virovitičko-podravske g. Mirka Kostelca, a povodom proteklog Dana policije, donio je rješenja o iznimnom promaknuću u više zvanje za više policijskih službenika Ministarstva unutarnjih poslova, među kojima su i trojica policijskih službenika PU virovitičko-podravske.  

U nazočnosti užeg kolegija i rukovoditelja nagrađenih policajaca, načelnik PU, g. Mirko Kostelac, uručio je iznimna promaknuća: 

- Spomenku Relić: policijskom službeniku, Službe kriminalističke policije, raspoređenom na radno mjesto, kriminalistički analitičar, koji je sa trenutnim zvanjem Samostalnog policijskog inspektora, promaknut u zvanje glavni policijski inspektor, 

- Marcelu Štrok: policijskom službeniku, Službe Policije, raspoređenom na radno mjesto, voditelj Odsjeka za javni red, koji je također sa trenutnim zvanjem Samostalnog policijskog inspektora, promaknut u zvanje glavni policijski inspektor, 

 - Vladimiru Barčan: policijskom službeniku, PP Virovitica, raspoređenom na radno mjesto, vođa sektora, koji je sa zvanja policijski narednik, promaknut u zvanje viši policijski narednik. 

Iskrene čestitke odlikovanim policajcima, upućuje Potpredsjednik Vlade Republike Hrvatske i Ministar unutarnjih poslova g. Ranko Ostojić.