Predstavljen novi načelnik PU Virovitičko-podravske Siniša Knežević

Photo PU_VP/Prša i Knežević.JPG

 Danas 20. rujna, u prostorijama PU virovitičko-podravske, održana je konferencija za medije na kojoj je Zamjenik glavnog ravnatelja policije za kriminalitet g. Željko Prša, predstavio novog načelnika PU virovitičko-podravske, Sinišu Kneževića.

Siniša Knežević je 1991. godine upisao srednju policijsku školu na Policijskoj akademiji u Zagrebu, koju je završio 1995. godine, a kao jedan od najuspješnijih polaznika s izvanredno postignutim rezultatima tijekom školovanja, odlukom tadašnjeg Ministra Unutarnjih poslova, upućen je na Visoku policijsku školu, koju je nakon tri godine uspješno završio, te stekao zvanje  kriminalista. Zvanje diplomiranog kriminalista, stekao je  2005. godine.

 Tijekom svoje policijske karijere obavljao je poslove od policijskog službenika do nekoliko rukovodećih funkcija, a imenovanje za načelnika policijske uprave dočekao je na radnom mjestu policijskog službenika za odnose s javnošću.

Novi načelnik PU virovitičko-podravske, hrvatski je branitelj, a u dosadašnjoj policijskoj karijeri stekao je pohvale za svoj rad od strane ravnatelja policije i prijašnjih načelnika PU.