Požar u kući

Jučer 28. kolovoza, policijski službenici iz Pitomače i inspektor za zaštitu od požara PU virovitičko-podravske, dovršili su kriminalističko istraživanje u svezi počinjenog kaznenog djela dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom

Jučer 28. kolovoza, policijski službenici iz Pitomače i inspektor za zaštitu od požara PU virovitičko-podravske, dovršili su kriminalističko istraživanje u svezi počinjenog kaznenog djela dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom, odnosno na mjestu požara kuće. 

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je nepoznati počinitelj u vremenu od 26. do 28. kolovoza, došao do kuće vlasništvo 53 – godišnjaka u Pitomači, gdje je neutvrđenim sredstvom razbio staklo na ulaznim vratima kuće, nakon čega je nepoznatim sredstvom zapalio unutrašnjost kuhinje i blagovaone, koja je u potpunosti izgorjela, kao i dio krovišta, nakon čega se vatra sama ugasila.  Materijalna šteta je veća od 70.000,00 kuna. Slijedi podnošenje kaznene prijave.