Objavljen natječaj za zanimanje policajac

Photo PU_VP/Slike_Vijesti/policija05.jpg

Pozivaju se svi zainteresirani građani, koji su završili četverogodišnju srednju školu, a da na dan 2. rujna 2013. godine, nisu stariji od 28. godina, da se prijave na natječaj za Program policajac/policajka

Pozivaju se svi zainteresirani građani, koji su završili četverogodišnju srednju školu, a da na dan 2. rujna 2013. godine, nisu stariji od 28. godina, da se prijave na natječaj za Program policajac/policajka

Obavještavamo javnost da je 30. ožujka u dnevnim tiskovinama Večernjeg i Jutarnjeg lista, objavljen natječaj za upis polaznika/ca u Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka u 2013./2014. godini, a natječaj je sa danom 2. travnja 2013. godine, objavljen i na web stranicama MUP-a, (www.mup.hr.). 

Ministarstvo unutarnjih poslova planira upis 325 polaznika/polaznica u Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka u 2013./2014. godini. Program školovanja će započeti 2. rujna 2013. godine, a polaznici/polaznice će se nakon završenog Programa, primati u radni odnos u Ministarstvo unutarnjih poslova (policijske uprave odnosno u ostale ustrojstvene jedinice Ravnateljstva policije) sukladno potrebama službe.  

Podrobnije obavijesti o uvijetima natječaja, kandidati/kandidatkinje mogu saznati u policijskim postajama, nadležnim službama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, te na web stranici Ministarstva unutarnjih poslova. Kandidati/kandidatkinje, koji ne budu odabrani za upis u Program neće se o tom obavještavati osobno, a dokumenti priloženi uz prijavu neće se vraćati. Po okončanom postupku popis odabranih kandidata/kandidatkinja za upis u Program, biti će objavljen na web stranici Ministarstva unutarnjih poslova. 

Prijave na natječaj s potrebnom dokumentacijom podnose se na adresu

MINISTARSTVO UNUTARNJIH POSLOVA

Uprava za pravne poslove i ljudske potencijale

Zagreb, Ulica grada Vukovara 33,

s naznakom „za natječaj“.

Kandidati/kandidatkinje koji ne podnesu pravovremenu i urednu prijavu, odnosno, koji ne ispunjavaju formalne uvjete iz natječaja, neće se smatrati kandidatom/kandidatkinjom prijavljenim na natječaj.

Rok za podnošenje prijava je od 2. travnja do 17. travnja 2013. godine.