Akcija: "Sigurno i vješto u školu"

Photo PU_VP/Sigurno i vješto u školi 2017..JPG

U subotu 9. rujna s početkom u 10 sati na parkiralištu Zagrebačke banke na Trgu dr. Franje Tuđmana u Virovitici u organizaciji Autokluba Virovitica i Policijske uprave virovitičko – podravske, po jedanaesti puta održati će se priredba, akcije „Sigurno u školu

U subotu 9. rujna s početkom u 10 sati na parkiralištu Zagrebačke banke na Trgu dr. Franje Tuđmana u Virovitici u organizaciji Autokluba Virovitica i Policijske uprave virovitičko – podravske, po jedanaesti puta održati će se priredba, akcije „Sigurno u školu“ na kojoj se djeca mogu okušati u vožnji spretnosti na biciklima, rolama, romobilima i svim drugim dječjim prijevoznim sredstvima na vlastiti pogon.

Započela je nova odgojno – obrazovna godina i tim povodom se pozivaju svi klinci i klinceze starosti od 3 do 8 godina, neka se pridruže ovoj priredbi – natjecanju sa svojim prometalima, na kojemu će moći pokazati svoje vještine u upravljanju dječjim prijevoznim sredstvima na vlastiti pogon. Svim natjecateljima će biti podijeljene nagrade, a u zabavnom dijelu programa će nastupiti mali pjevači i svirači Virovitice i okolice.

Pozivaju se svi; mame i tate, djedovi i bake, tete i ostali da dovedu svoje mališane i pridruže nam se na ovom druženju, te vatreno navijaju za njih da se postavljenom stazom poligona provezu što brži i spretnije.