Interni oglas

Virovitica, 12.10.2012. godine INTERNI OGLAS od 03.09.2012. godine obavijest – Komisija za provedbu internog oglasa za popunu slobodnih radnih mjesta rukovodećih policijskih službenika/ca u Ministarstvu unutarnjih poslova, Policijskoj upravi virovitičko-podravskoj na radna mjesta:

Virovitica, 12.10.2012. godine

INTERNI OGLAS od 03.09.2012. godine

  • obavijest – 

Komisija za provedbu internog oglasa za popunu slobodnih radnih mjesta rukovodećih policijskih službenika/ca u Ministarstvu unutarnjih poslova, Policijskoj upravi virovitičko-podravskoj na radna mjesta: 

  1. zamjenik načelnika policijske uprave
  2. voditelj službe policije
  3. voditelj službe za granicu
  4. voditelj službe kriminalističke policije
  5. voditelj službe zajedničkih i upravnih poslova 

     izvješćuje da će se testiranje kandidata koji ispunjavaju formalne uvjete iz internog oglasa koji je objavljen na web stranicama Ministarstva unutarnjih poslova 03.09.2012. godine, održati dana 18.10.2012. godine na adresi Virovitica, Trg Ljudevita Patačića br. 1 (velika vijećnica Virovitičko-podravske županije) prema slijedećem rasporedu: 

    u 09,00 sati – za radno mjesto voditelj službe zajedničkih i upravnih poslova upućuju se slijedeći kandidati: 

  1. Puškarić Snježana
  2. Teskera Ivanka

    u 11,00 sati – za radna mjesta zamjenik načelnika policijske uprave, voditelj službe policije, voditelj službe za granicu, voditelj službe kriminalističke policije upućuju se  slijedeći kandidati:

 

  1. Barčan Zlatko
  2. Jerbić Zoran
  3. Kirin Tihomir
  4. Knežević Siniša
  5. Sinjaković Darko
  6. Štajdohar Marija
  7. Topolovčan Damir
  8. Župan Mario  

 

Testiranje se sastoji od provjere znanja bitnih za obavljanje poslova radnog mjesta,  a provodi se putem odgovora kandidata na postavljena pitanja.  

Kandidati koji su se prijavili u više Policijskih uprava biti će testirani u matičnoj policijskoj upravi. 

Kandidati koji su zadovoljili na provjeri znanja, odnosno ostvarili najmanje 5 bodova pristupit će razgovoru (intervju) s Komisijom. 

S kandidatima koji su se prijavili na više radnih mjesta u istoj policijskoj upravi obavit će se jedan razgovor, a s  kandidatima koji su se prijavili na radna mjesta u više Policijskih uprava obaviti će se razgovor zasebno u svakoj upravi. 

Komisija će u razgovoru (intervju) s kandidatima utvrditi interese, profesionalne ciljeve, motivaciju, stečeno radno iskustvo u struci te  rezultate ostvarene u njihovom dosadašnjem radu. 

Smatrat će se da je kandidat zadovoljio na razgovoru (intervju) ako je dobio najmanje 5 bodova. 

Razgovor (intervju) s kandidatima koji su zadovoljili na provjeri znanja obaviti će se dana 22.10.2012. godine u Policijskoj upravi virovitičko-podravskoj, Trg bana Josipa Jelačića 19 (sala za sastanke) s početkom u 09,00 sati.