Poziv na testiranje prijavljenih na Javni natječaj za prijam u državnu službu objavljen dana 17. srpnja 2015. godine

Photo PU_VP/auto_policija06.jpg

Komisija za provedbu javnog natječaja za prijam u državnu službu u Ministarstvo unutarnjih poslova, Policijsku upravu virovitičko-podravsku, izvješćuje da će se testiranje kandidata / kandidatkinja koji ispunjavaju uvjete iz javnog natječaja koji je objavljen na web stranici Ministarstva uprave i Ministarstva unutarnjih poslova, Policijske uprave virovitičko-podravske te u Narodnim novinama broj:78/15 dana

Komisija za provedbu javnog natječaja za prijam u državnu službu u Ministarstvo unutarnjih poslova, Policijsku upravu virovitičko-podravsku, izvješćuje da će se testiranje kandidata / kandidatkinja koji ispunjavaju uvjete iz javnog natječaja koji je objavljen na web stranici Ministarstva uprave i Ministarstva unutarnjih poslova, Policijske uprave virovitičko-podravske te u Narodnim novinama broj:78/15 dana 17.07.2015. godine, održati dana 10. rujna 2015. godine uVirovitici, na adresi Ulica Matije Gupca 78, u prostorijama Visoke škole za menadžment u turizmu i informatici, dvorana 106 – prizemlje, 

- s početkom u 09,00 sati za radna mjesta: 

1. voditelj odjela materijalno-financijskih poslova

2. inspektor za zaštitu od požara i eksploziva 

- s početkom u 10,00 sati za radna mjesta: 

1. računovodstveni referent – blagajnik

2. stručni referent za poslove prekršajnog postupka 

Po dolasku radi provjere znanja, od kandidata / kandidatkinja će biti zatraženo predočavanje odgovarajuće identifikacijske isprave radi utvrđivanja identiteta. Kandidati / kandidatkinje koji ne mogu dokazati identitet ne mogu pristupiti testiranju.

 Za vrijeme pisane provjere znanja i sposobnosti kandidati / kandidatkinje se ne smiju služiti literaturom i zabilješkama, ne smiju napuštati prostoriju u kojoj se odvija testiranje i moraju obavezno isključiti mobitele. 

Pisani dio testiranja sastoji se od:

  • poznavanja osnova ustavnog ustrojstva Republike Hrvatske (svi kandidati / kandidatkinje),
  • provjere znanja, sposobnosti i vještina bitnih za obavljanje poslova radnog mjesta (za radna

                 mjesta za koja je potrebno radno iskustvo), 

Pravni izvori za pripremanje kandidata / kandidatkinja za testiranje objavljeni su na web stranici Ministarstva unutarnjih poslova, Policijske uprave virovitičko-podravske, kao prilog javnom natječaju za svako radno mjesto. 

Smatra se da je kandidat / kandidatkinja koji nije pristupio testiranju povukao / povukla prijavu na javni natječaj i više se ne smatra kandidatom / kandidatkinjom. 

Ako na provjeri znanja Osnova ustavnog ustrojstva Republike Hrvatske i provjeri znanja,  sposobnosti i vještina zadovolji više od 20 kandidata, (potrebno je ostvariti najmanje 5 bodova iz svakog pojedinog testa), na razgovor s Komisijom uputit će se najmanje 10 kandidata koji su postigli najbolje rezultate, o čemu će kandidati biti pravovremeno obaviješteni.

 Razgovor (intervju) s kandidatima / kandidatkinjama koji su zadovoljili na provjeri znanja obavljat će se dana 15. i 16.09.2015. godine, u Ministarstvu unutarnjih poslova, Policijskoj upravi virovitičko-podravskoj (sala za sastanke), na adresi: Virovitica, Trg bana Josipa Jelačića 19.

 Komisija će u razgovoru s kandidatima / kandidatkinjamautvrditi interese, profesionalne ciljeve, motivaciju za rad, stečeno radno iskustvo u struci i rezultate ostvarene u dosadašnjem radu. 

Smatrat će se da je kandidat zadovoljio na razgovoru (intervjuu) ako je dobio najmanje 5 bodova.