Proslava dana "Martinja"

Photo PU_VP/Slike_Vijesti/policija05.jpg

Povodom tradicionalne proslave i obilježavanja dana „Martinja“, na području Županije virovitičko – podravske u vinogradima i klijetima, biti će organizirane brojne privatne i javne zabave s okupljanjem većeg broja ljudi, gdje se pritom očekuje i povećana konzumacija

 Povodom tradicionalne proslave i obilježavanja dana „Martinja“, na području Županije virovitičko – podravske  u vinogradima i klijetima, biti će organizirane brojne privatne i javne zabave s okupljanjem većeg broja ljudi, gdje se pritom očekuje i povećana konzumacija alkohola. 

Slijedom navedenog, obavještavaju se vozači da će policija od 7. do 11.  studenoga, na području cijele policijske uprave Virovitičko- podravske, provoditi pojačani nadzor sudjelovanja osoba u prometu  pod utjecajem alkohola. 

 Kako bi bezbrižno sudjelovali u svetkovini „Martinja“, policija savjetuje vozače da si nakon konzumacije alkohola, osiguraju siguran smještaj do slijedećeg dana ili za prijevoz angažiraju osobu koja nije konzumirala alkohol, kako ne bi ugrožavali sebe i druge sudionike u prometu, a time sigurno izbjegli i sankcije za prometne prekršaje.