Potraga za NN traktorom, poziv i zamolba za pomoć građana

Photo PU_VP/20180507_182357_687_(11)_Dolazak_Vozila.jpg

Dana 7.5.2018. godine, oko 18:20 sati, na državnoj cesti broj 2, u Virovitici, na raskrižju ulice Ote Horvata, ulice Vukovarska cesta i ulice Vinkovačka cesta, grad Virovitica, došlo je do prometne nesreće na način da je NN vozač upravljao nepoznatim traktorom kolnikom državne ceste broj 2, ulicom Vukovarska cesta, kroz grad Virovitica smjerom zapad - istok. Dolaskom do raskrižja na kojemu se upravlja prometom uređajima za davanje znakova prometnim svjetlima (semaforima), ušao je u raskrižje na znak zelenog svjetla (slobodan prolaz) skrećući pritom ulijevo, u smjeru sjevera, na kolnik ulice Vinkovačka cesta, a da nije propustio vozilo koje, dolazeći iz suprotnog smjera, zadržava smjer svojeg kretanja, oduzimajući time prednost prolaska osobnom automobilu sa kojim je upravljala 20-godišnja vozačica. 
Do sada izvršenim provjerama na terenu nismo došli do korisnih saznanja, međutim utvrđeno je da se radi o traktoru marke „claas“ zelene boje ili višebojan te da ima manji rezervoar sa desne strane vozila, vozilo je nakon odlaska sa mjesta prometne nesreće snimljeno na nadzornoj kameri, a fotografiju prikazujemo u privitku.
Molimo sve koji imaju bilo kakvih saznanja za događanje navedene prometne nesreće ili podatke o traktoru ili njegovom vlasniku, ukoliko imaju korisnih saznanja da se jave u Postaju prometne policije Virovitica, osobno, na tel. broj 033/741-467, odnosno pozivom na broj 192.