Krađa novčanika u trgovačkom centru

Photo PU_VP/Slike_Vijesti/novac01.jpg

U subotu, 22. kolovoza, u dopodnevnim satima u trgovačkom centru u Virovitici, dogodila se krađa novčanika na štetu 65 – godišnjakinje. Provedenim kriminalističkim istraživanjem i obavljenim razgovorom, utvrđeno je da 65 – godišnjakinja u dopodnevnim satima

U subotu, 22. kolovoza, u dopodnevnim satima u trgovačkom centru u Virovitici, dogodila se krađa novčanika na štetu 65 – godišnjakinje. Provedenim kriminalističkim istraživanjem i obavljenim razgovorom, utvrđeno je da 65 – godišnjakinja u dopodnevnim satima, boravila u trgovačkom centru u Virovitici, kada je nepoznati počinitelj iskoristio njezinu nepažnju, te joj iz torbice, otuđio novčanik s više stotina kuna, osobnim dokumentima i bankovnim karticama. Istoga dana nepoznati počinitelj je otišao do bankomata, te je sa ukradenom karticom sa tekućeg i deviznog računa, podigao novčani iznos veći 3000 kuna. Slijedi  kaznena prijava, a za počiniteljem se traga. 

Upozorenje građanima: obzirom da se u zadnjih nekoliko tjedana u trgovačkim centrima na području Virovitice, događaju krađe novčanika iz torbi, gdje su mete osobe starije životne dobi, ovom prigodom, upozoravamo građane da prilikom boravka u trgovačkim centrima, svoje torbe s novčanicima ne ostavljaju otvorene u kolicima, već da ih drže zatvorene i na ramenu.