Na "19. Viroexpu" u Virovitici ponovno štand policije

Photo PU_VP/Viroexpo 14.jpg

Danas, 24. siječnja u 11.00 sati u Virovitici u Vukovarskoj ulici, otvoren je 19. Međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede „Viroexpo“. Ovaj međunarodni sajam je davno prešao granice europe, tako da je i ove godine, okupio veliki broj izlagača iz 25 zemalja svijeta, a sajam je otvorio  Ministar poduzetništva i obrta gospodin Gordan Maras.Na svečanom otvorenju riječi dobrodošlice uputili su gradonačelnik Virovitice gosp. Ivica Kirin i Župan Virovitičko – podravske županije, gosp. Tomislav Tolušić, koji su pozdravili sve nazočne, a posebno uzvanike međi kojima su bili zastupnik u EU parlamentu gosp. Andrej Plenković, predstavnici Sabora Republike Hrvatske, Župani, brojni gradonačelnici i načelnici općina, a posebne riječi pozdrava, upućene su izaslanici veleposlanika Kreljevine Nizozemske gđi. Esther Tessemaker, ovogodišnje zamlje - partner „Viroexpa“. 

Ovogodišnji sajam u Virovitici, trajati će od 24 do 26. siječnja, a na njemu su se također uz brojne domaće i strane izlagače, predstavili i djelatnici Policijske uprave virovitičko – podravske, koi su na sajmovima u gradovima Županije virovitičko – podravske u zadnjih nekoliko godina, sveprisutni tako je sudjelovanje policije na tim međunarodnim sajmovima, postalo tradicija. 

Štand policije svake godine privuče određeni dio posjetitelja, a tako je i ove godine već na samom otvaranju, veliki broj gostiju, obišao policijski štand, gdje su zainteresirani mogli vidjeti i dobiti promidžbeni materijal vezan uz rad Kontakt – policije, Prometne policije i Kriminalističke policije, te druge promidžbene materijale.

Također, posjetitelji štanda policije, mogu provjeriti  „kaznene bodove u prometu“, okušati se u simulacijskoj vožnji policijskim motorom, vidjeti razna školska minskoeksplozivna sredstva i druge predmete koje policija koristi u svakodnevnom radu. Isto tako oni hrabriji, mogu se bez opasnosti podvrgnuti preventivnom alkotestiranju, ako su popili koju čašicu više, i to bez straha od sankcija. Poštovani građani, posjetom sajma „Viroexpo“, pozivamo vas da posjetite i štand policije.