Poziv na testiranje i razgovor za popunu slobodnih radnih mjesta rukovodećih policijskih službenika/ca Policijske uprave virovitičko-podravske

Povjerenstvo za odabir kandidata za slobodna radna mjesta rukovodećih policijskih službenika/ca u Policijskoj upravi....

Povjerenstvo za odabir kandidata za slobodna radna mjesta rukovodećih policijskih službenika/ca u Policijskoj upravi virovitičko-podravskoj nakon objave internog oglasa za popunu slobodnih radnih mjesta rukovodećih policijskih službenika/ca Policijske uprave virovitičko-podravske, objavljenog dana 06.02.2015. godine na web stranicama Ministarstva uprave i Ministarstva unutarnjih poslova, provodi postupak popune slobodnog radnog mjesta rukovodećeg policijskog službenika/ca u Policijskoj upravi virovitičko-podravskoj.

Testiranje kandidata koji ispunjavaju formalne uvjete iz internog oglasa održati će se dana 16.03.2015. godine s početkom u 10,00 sati u prostorijama Policijske uprave virovitičko-podravske (sala za sastanke), adresa: Virovitica, Trg bana Josipa Jelačića 19.

Na testiranje i razgovor kandidati su obvezni ponijeti osobni identifikacijski dokument sa slikom.

Testiranje se sastoji od provjere znanja bitnih za obavljanje poslova radnog mjesta.

Kandidati koji su zadovoljili na testiranju (provjeri znanja) odnosno ostvarili najmanje 5 (pet) bodova pristupit će razgovoru – intervjuu s Povjerenstvom.

Povjerenstvo će u razgovoru s kandidatom utvrditi interese, profesionalne ciljeve, motivaciju, stečeno radno iskustvo u struci te rezultate ostvarene u njihovom dosadašnjem radu.

Smatrat će se da je kandidat zadovoljio na razgovoru ako je dobio najmanje 5 (pet) bodova.

Razgovor s kandidatima koji su zadovoljili na provjeri znanja obavit će se dana 16.03.2015. godine s početkom u 11,30 sati u Policijskoj upravi virovitičko-podravskoj - sala za sastanke, na adresi: Virovitica, Trg bana Josipa Jelačića 19.

O točnom vremenu testiranja i razgovora svaki kandidat biti će obaviješten na odgovarajući način.