Dan policije: Pojedinačno takmičenje u gađanju iz pištolja

Photo PU_VP/gađanje iz pištoja 13..JPG

Povodom nadolazečeg obilježavanja Dana policije, u PU virovitičko – podravskoj su započeli sportski događaji, koji će se održavati sve do obilježavanja središnje proslave Dana policije, koja biti svečano održana 27. rujna s početkom u 9 sati u sjedištu PU virovitičko – podravske

Povodom nadolazečeg obilježavanja Dana policije, u PU virovitičko – podravskoj su započeli sportski događaji, koji će se održavati sve do obilježavanja središnje proslave Dana policije, koja biti svečano održana 27. rujna s početkom u 9 sati u sjedištu PU virovitičko – podravske. 

Danas, 23. rujna u 10 sati, na strelištu „Doma strijelaca“u Virovitici,  održano je pojedinačno takmičenje policijskih službenika PU virovitičko – podravske u gađaju iz pištolja u kojemu su policijski službenici uz preciznost, morali pokazati i brzinu rukovanja s pištoljem, koja je jednim djelom utjecala i na konačni rezultat. 

U sistemu takmičenja na ispadanje, najbolje rezultate pokazali su, policijski službenik prometne policije iz Slatine Tihomir Đuričić, koji je osvojio prvo mjesto, drugo mjesto je osvojio Zapovjednik IJP Virovitica Andrej Hegediš, dok je treče mjesto pripalo policijskom službeniku iz Pitomače, Mariju Domović.