Dani tehničke ispravnosti vozila

Photo PU_VP/Slike_Vijesti/policija05.jpg

Sukladno višegodišnjoj akciji za ostale vrste vozila u organizaciji Stanice za tehnički pregled i stručnih organizacija, u vremenu od 14. do 19. travnja, na cijelom području Virovitičko – podravske županije, prvi puta se organizira akcija nadzora tehničke ispravnosti mopeda i motocikla pod nazivom „Dani tehničke ispravnosti vozila-2014“,

Sukladno višegodišnjoj akciji za ostale vrste vozila u organizaciji Stanice za tehnički pregled i stručnih organizacija, u vremenu od 14. do 19. travnja, na cijelom području Virovitičko – podravske županije, prvi puta se organizira akcija nadzora tehničke ispravnosti mopeda i motocikla pod nazivom „Dani tehničke ispravnosti vozila-2014“, koja se istovremeno organizira i nacijelom području Republike Hrvatske, u svim stanicama za tehnički pregled.

Akcija je dragovoljna, a osim što daje mogućnost obavljanja besplatnog tehničkog pregleda mopeda i motocikla, ona je i edukativno – preventivnog, te sigurnosnog karaktera, budući da vozačima pruža uvida u tehničku ispravnost njihovih vozila, kao i savjet stručnih osoba u moguće otklanjanje eventualnih neispravnosti ili nedostataka na vozilu.

Ovdje je bitno napomenuti kako besplatni tehnički pregled u ovoj akciji ne zamjenjuje redovni tehnički pregled vozila. U cilju uspješnosti akcije, molimosve medije, a naročito radiopostaje na području Županije virovitičko – podravske, da oglašavanjem ovog priopćenja prema svojim slušateljima, pridonesu uspješnom provođenju ove akcije.