Oštrim predmetom ozljedio šest osoba

Danas 24. rujna u ranim jutarnjim satima u Slatini u ugostiteljskom objektu, maloljetnik je uporabom oštrog predmeta ozlijedio šest mlađih osoba. Provedenim obavijesnim razgovorima, utvrđeno je da je u prostoru ugostiteljskog objekta došlo do fizičkog sukoba

 Danas 24. rujna u ranim jutarnjim satima u Slatini u ugostiteljskom objektu, maloljetnik je uporabom oštrog predmeta ozlijedio šest mlađih osoba. Provedenim obavijesnim razgovorima, utvrđeno je da je u prostoru ugostiteljskog objekta došlo do fizičkog sukoba između maloljetnika i nekoliko mlađih osoba pri čemu je maloljetnik uporabom oštrog predmeta, nanio lake ozlijede petorici mlađih muškaraca, dok je jedan maloljetnik zadobio tešku tjelesnu ozlijedu. Svim ozlijeđenim osobama j OB Virovitica, pružena je liječnička pomoć, a teže ozlijeđeni maloljetnik je zadržan na liječenju. Maloljetni počinitelj je uhićen i trenutno se provodi kriminalističko istraživanje.

Nadopuna u 20:30 sati

Daljnje postupanje preuzima nadležno Županijsko državno odvjetništvo u Bjelovaru. Policija je i ovom prilikom poduzela sve potrebne mjere i radnje iz svoje nadležnosti te će ih nastaviti poduzimati u cilju zadržavanja stanja sigurnosti na području grada Slatine.