Virovitica: Policija brzo uhitila počinitelje razbojništva

Photo PU_VP/Razbojništvo  VTC 2018.JPG

U utorak, 2. siječnja, oko 18.50 sati, dvoje maskiranih muškaraca, ušli su u prodavaonicu u Virovitici, gdje su uz uporabu prijetnje i sile prema uposlenici, istu odveli od registar blagajne u prostor WC, nakon čega je jedan od počinitelja otvorio registar blagajnu i otuđio novčani iznos veći od 2000 kuna s kojim su se razbojnici udaljili van objekta prodavaonice.

Nakon zaprimljene prijave od oštećene uposlenice, angažirani su policijski službenici PP virovitica, PPRP Virovitica i Interventne jedinice policije Virovitica, pri čemu su policijski službenici PP Virovitica nakon intenzivnog rada u gradu Virovitica, oko 20.50 sati uočili dvije muške osobe, koje su odgovarale opisu počinitelja, nakon čega su ih doveli u PP Virovitica.

 Provedenim kriminalističkim istraživanjem nad 31 – godišnjakom i 30 – godišnjakom, kao i pretragama stana i drugih prostorija, utvrđeno je postojanje osnove sumnje da su isti počinili opisano kazneno djelo razbojništva. Kod počinitelja je pronađen veliki dio otuđenog novca, te drugi dokazi. Slijedi kaznena prijava.