Nadzor brzine kretanja vozila

Photo PU_VP/policajac_promet.jpg

Planom aktivnosti organizacije TISPOL na području zemalja Europske unije u tjednu od 18. do 24. travnja 2016. godine, biti će vršen pojačani nadzor brzine kretanja vozila, pa će u tom vremenu, pojačano postupanje u nadzoru brzine kretanja vozila, biti vršeno i na

Planom aktivnosti organizacije TISPOL na području zemalja Europske unije u tjednu od 18. do 24. travnja 2016. godine, biti će vršen pojačani nadzor brzine kretanja vozila, pa će u tom vremenu, pojačano postupanje u nadzoru brzine kretanja vozila, biti vršeno i na području Virovitičko – podravske županije.

U navedenom tjednu u četvrtak, 21. travnja 2016. godine biti će proveden 24-satni nadzor brzine kretanja vozila, a za planiranje provedbe ovog pojačanog postupanja, po prvi puta se pozivaju građani na suradnju i predlaganje lokacija na području naše županije za koje smatraju da bi na njima trebalo vršiti nadzor brzine kretanja vozila uređajima za nadzor brzine kretanja vozila od strane policijskih službenika.

Građani mogu dostaviti svoje prijedloge do 15. travnja, na mail policijske uprave  viroviticko-podravska@policija.hrili na tel. 741-222 u vremenu od 7 do 15 sati, a na iste kontakte zainteresirani da se osobno uključe u nadzor brzine kretanja vozila sa policijskim službenicima mogu izraziti zainteresiranost i ostaviti svoje kontakt brojeve telefona.