Poziv

 na testiranje i razgovor za popunu slobodnih radnih mjesta rukovodećih policijskih službenika/ca Policijske uprave virovitičko-podravske 

Povjerenstvo za odabir kandidata za slobodna radna mjesta rukovodećih policijskih službenika/ca   u Policijskoj upravi virovitičko-podravskoj nakon objave internog oglasa za popunu slobodnih radnih mjesta rukovodećih policijskih službenika/ca Policijske uprave virovitičko-podravske, objavljenog dana 13. siječnja 2014. godine na web stranicama Ministarstva uprave i Ministarstva unutarnjih poslova, provodi postupak popune slobodnog radnog mjesta rukovodećeg policijskog službenika/ca u Policijskoj upravi virovitičko-podravskoj. 

Testiranje kandidata koji ispunjavaju formalne uvjete iz internog oglasa održati će se dana 12. veljače 2014. godine s početkom u 10,00 sati u prostorijama Policijske uprave virovitičko-podravske (sala za sastanke), adresa: Virovitica, Trg bana Josipa Jelačića 19. 

Na testiranje i razgovor kandidati su obvezni ponijeti osobni identifikacijski dokument sa slikom. 

Testiranje se sastoji od provjere znanja bitnih za obavljanje poslova radnog mjesta. 

Kandidati koji su se prijavili u više policijskih uprava bit će testirani u matičnoj policijskoj upravi. 

Kandidati koji su zadovoljili na testiranju (provjeri znanja) odnosno ostvarili najmanje 5 (pet) bodova pristupit će razgovoru – intervjuu s Povjerenstvom. 

Povjerenstvo će u razgovoru s kandidatom utvrditi interese, profesionalne ciljeve, motivaciju, stečeno radno iskustvo u struci te rezultate ostvarene u njihovom dosadašnjem radu. 

Smatrat će se da je kandidat zadovoljio na razgovoru ako je dobio najmanje 5 (pet) bodova. 

Razgovor s kandidatima koji su zadovoljili na provjeri znanja obavit će se dana 12. veljače 2014. godine s početkom u 12,00 sati u Policijskoj upravi virovitičko-podravskoj - sala za sastanke, na adresi: Virovitica, Trg bana Josipa Jelačića 19.  

O točnom vremenu testiranja i razgovora svaki kandidat biti će obaviješten telefonskim putem.