Virovitica: policija ubrzo nakon dojave uhitila kradljivca koverte s novcem

Photo PU_VP/Slike_Vijesti/uhicenik01.jpg

U subotu 7. travnja, 35 – godišnjakinja sa područja Virovitice prijavila je policijskim službenicima u Virovitici, da joj je istoga dana oko 11.30 sati za vrijeme boravka kod blagajne u trgovačkom centru u Virovitici, nepoznati počinitelj, otuđio kovertu u kojoj se nalazio novčani iznos veći od 14 000 kuna. Ubrzo nakon dojave, policijski službenici su u suradnji s djelatnicima trgovačkog centra, pregledali video-nadzornu

U subotu 7. travnja, 35 – godišnjakinja sa područja Virovitice prijavila je policijskim službenicima u Virovitici, da joj je istoga dana oko 11.30 sati za vrijeme boravka kod blagajne u trgovačkom centru u Virovitici, nepoznati počinitelj, otuđio kovertu u kojoj se nalazio novčani iznos veći od 14 000 kuna. Ubrzo nakon dojave, policijski službenici su u suradnji s djelatnicima trgovačkog centra, pregledali video-nadzornu kameru, pri čemu je djelomično identificirana osoba koja bi se mogla dovesti u sumnju kao počinitelj navedene krađe.

Nakon utvrđivanja identiteta u Policijsku postaju Virovitica, zbog sumnje u počinjenje opisanog kaznenog djela krađe, priveden je 62 – godišnji muškarac, koji je nakon kriminalističkog istraživanja, policijskim službenicima, predao kovertu sa otuđenim novčanim iznosom od 14.490,00 kuna.  Slijedi podnošenje posebnog izvješća ODO u Virovitici.