Interni oglas

Virovitica, 20.12.2012. godine INTERNI OGLAS od 04.12.2012. godine i 05.12.2012. godine obavijest – Komisija za provedbu internog oglasa za popunu slobodnih radnih mjesta rukovodećih policijskih službenika/ca u Ministarstvu unutarnjih poslova, Policijskoj upravi virovitičko-podravskoj na radna mjesta:

Virovitica, 20.12.2012. godine

INTERNI OGLAS od 04.12.2012. godine i 05.12.2012. godine

  • obavijest – 

Komisija za provedbu internog oglasa za popunu slobodnih radnih mjesta rukovodećih policijskih službenika/ca u Ministarstvu unutarnjih poslova, Policijskoj upravi virovitičko-podravskoj na radna mjesta: 

POLICIJSKA POSTAJA VIROVITICA

  1. šef smjene policijske postaje
  2. vođa sektora

ODSJEK ZA OBRADU KRIMINALITETA

  1. vođa grupe za obradu općeg kriminaliteta
  2. vođa grupe za organizirani kriminalitet
  3. vođa grupe za gospodarski kriminalitet
  4. policijski službenik – vođa grupe kriminaliteta droga 

izvješćuje da će se testiranje kandidata koji ispunjavaju formalne uvjete iz internog oglasa koji je objavljen na web stranicama Ministarstva unutarnjih poslova 04. i 05.12.2012. godine, održati dana 27.12.2012. godine na adresi Virovitica, Trg Ljudevita Patačića br. 1 (velika vijećnica Virovitičko-podravske županije) prema slijedećem rasporedu: 

    u 10,00 sati – za gore navedena radna mjesta upućuju se slijedeći kandidati: 

  1. Balogović Mario
  2. Barčan Vladimir
  3. Buđak Vlado
  4. Katić Mirjana
  5. Kolovica Mario
  6. Kubin Mario
  7. Kuraja Ljubomir
  8. Orban Marijan
  9. Perić Robert
  10. Raptavi Alen
  11. Smiljanić Alen
  12. Smiljanić Mario
  13. Topolovčan Damir
  14. Vasiljević Dejan  

Testiranje se sastoji od provjere znanja bitnih za obavljanje poslova radnog mjesta,  a provodi se putem odgovora kandidata na postavljena pitanja.  

Kandidati koji su se prijavili u više Policijskih uprava biti će testirani u matičnoj policijskoj upravi. 

Kandidati koji su zadovoljili na provjeri znanja, odnosno ostvarili najmanje 5 bodova pristupit će razgovoru (intervju) s Komisijom. 

S kandidatima koji su se prijavili na više radnih mjesta u istoj policijskoj upravi obavit će se jedan razgovor, a s  kandidatima koji su se prijavili na radna mjesta u više Policijskih uprava obaviti će se razgovor zasebno u svakoj upravi. 

Komisija će u razgovoru (intervju) s kandidatima utvrditi interese, profesionalne ciljeve, motivaciju, stečeno radno iskustvo u struci te  rezultate ostvarene u njihovom dosadašnjem radu. 

Smatrat će se da je kandidat zadovoljio na razgovoru (intervju) ako je dobio najmanje 5 bodova. 

Razgovor (intervju) s kandidatima koji su zadovoljili na provjeri znanja obaviti će se dana 02.01.2013. godine u Policijskoj upravi virovitičko-podravskoj, Trg bana Josipa Jelačića 19 (sala za sastanke) s početkom u 09,00 sati.