Interni oglas

25. ožujka 2013. godine Virovitica, 25. ožujka 2013. godine INTERNI OGLAS OD 05.03.2013. godine Komisija za provedbu internog oglasa za popunu slobodnog radnog mjesta rukovodećih policijskih službenika/ca u Ministarstvu unutarnjih poslova, Policijskoj upravi virovitičko-podravskoj na radna mjesta

25. ožujka  2013. godine 

 Virovitica, 25. ožujka 2013. godine

INTERNI OGLAS OD 05.03.2013. godine

Komisija za provedbu internog oglasa za popunu slobodnog radnog mjesta rukovodećih policijskih službenika/ca u Ministarstvu unutarnjih poslova, Policijskoj upravi virovitičko-podravskoj na radna mjesta 

POMOĆNIK NAČELNIKA POLICIJSKE POSTAJE ZA GRANIČNU KONTROLU U POSTAJI  GRANIČNE POLICIJE TEREZINO POLJE 

izvješćuje da će se testiranje kandidata koji ispunjavaju formalne uvjete iz internog oglasa koji je objavljen na web stranicama Ministarstva unutarnjih poslova 05.03.2013. godine održati dana 03.04.2013. godine u 09,00 sati u Policijskoj upravi virovitičko-podravskoj, na adresi Virovitica Trg bana Josipa Jelačića 19 (sala za sastanke) upućuju se slijedeći kandidati: 

  1. Krunoslav Bot
  2. Damir Mijatović 

Testiranje se sastoji od provjere znanja bitnih za obavljanje poslova radnog mjesta, a provodi se putem odgovora kandidata na postavljena pitanja.

Kandidati koji su se prijavili u više Policijskih uprava biti će testirani u matičnoj Policijskoj upravi.

Kandidati koji su zadovoljili na provjeri znanja, odnosno ostvarili najmanje 5 bodova pristupiti će razgovoru (intervjuu) s Komisijom.

Komisija će u razgovoru (intervjuu) s kandidatima utvrditi interese, profesionalne ciljeve, motivaciju, stečeno radno iskustvo u struci te rezultate ostvarene u njihovom dosadašnjem radu.

Smatrat će se da je kandidat zadovoljio na razgovoru (intervjuu) ako je dobio najmanje 5 bodova.

Razgovor (intervjuu) s kandidatima koji su zadovoljili na provjeri znanja obavit će se 03.04.2013. godine u Policijskoj upravi virovitičko-podravskoj, Trg bana Josipa Jelačića 19, sala za sastanke s početkom u 12,00 sati, prema rasporedu koji će biti naknadno objavljen na web stranici Policijske uprave virovitičko-podravske.