Teška krađa

Policijski službenici PP Slatina su izvršenim očevidom utvrdili da je nepoznati počinitelj u vremenskom periodu od 07. do 12. svibnja 2012. godine ...

Teška krađa 

Policijski službenici PP Slatina su izvršenim očevidom utvrdili da je nepoznati počinitelj u  vremenskom  periodu  od  07. do 12. svibnja 2012.  godine  počinio kazneno djelo  teške  krađe  na štetu poduzeća "Cestogradnja" d.o.o. iz Slatine, na  način da je došao do parkiranih radnih  strojeva vlasništvo navedenog poduzeća u mjestu Lisičine, gdje je iz otključanog rezervoara radnog stroja-valjka marke "Hamm dv222", izvukao oko 20 litara goriva  dizel,  nakon  čega  je  otišao do teretnog vozila marke "Magirus", gdje uporabom podesnog predmeta izvršio kidanje lokota na čepu rezervoara i iz istog otuđio oko 80 litara dizel goriva, da bi i iz radnog stroja  tzv. "Kombinirka" iz otključane kabine  otuđio  metalnu kutiju sa raznim alatom, s kojima se udaljio u nepoznatom pravcu.                                                   

Materijalna šteta se cijeni na iznos od oko 1300,00 kuna.                                           

Slijedi kriminalističko istraživanje u cilju identifikacije počinitelja, kao i kaznena prijava nadležnom Državnom odvjetništvu.