Dan policije: Čestitka načelnika Policijske uprave

Photo PU_KK/SlikeOpis/NacelnikPU.jpg

Koristim prigodu obilježavanja Dana policije i našeg zaštitnika Svetog Mihovila da Vam se prigodno obratim na početku obnašanja ove odgovorne zadaće u našoj Policijskoj upravi.

Foto: Pu koprivničko-križevačka   

"Štovani kolegice i kolege policijski službenici, državni službenici i namještenici.

Koristim prigodu obilježavanja Dana policije i našeg zaštitnika Svetog Mihovila da Vam se prigodno obratim na početku obnašanja ove odgovorne zadaće u našoj Policijskoj upravi.

Svjestan opsega posla koji nam predstoji, ali osobno poznajući većinu Vas, vaše radne navike, znanja i sposobnosti te vaše moralne osobnosti, bez ikakvih strahova tvrdim da ćemo našim sugrađanima i svim gostima naše Županije pružiti najviši mogući standard sigurnosti.

Ciljem ispunjenja naše najvažnije zadaće osobno Vas pozivam da svoj zahtjevni posao provodite krajnje korektno spram svake osobe bez obzira na njeno svojstvo u momentu postupanja, a svojim radom i ponašanjem pridonosite vjeri u sustav te na taj način animirate svakog građanina na pomoć u poboljšanju opće sigurnosti.

Da bi što lakše proveli svoje svakodnevne radne i druge obveze pozivam Vas na stalno usavršavanje i učenje te rad na općoj fizičkoj pripremljenosti.

Budimo svjesni činjenice da nismo uspješni onoliko koliko to pokazuju statistički podaci već onoliko koliko se naši građani osjećaju sigurno. Njihov pozitivni osjećaj sigurnosti bit će i Vaše zadovoljstvo, kako u svakodnevnom obavljanju službenih zadaća tako i zadovoljstvo pripadnosti zajednici.

Čestitam Vam Dan policije i Blagdan našeg zaštitnika Svetog Mihovila."

Ovu čestitku načelnik je elektronskom poštom uputio svim zaposlenicima Policijske uprave koprivničko - križevačke.