Ubojstvo kod Križevaca - dovršeno kriminalističko istraživanje

Photo PU_KK/vijesti/2010/01/policija05.jpg

Jučer, 27. studenoga, oko 20.25 sati u Čabrajima (Grad Križevci) u odvodnom kanalu je pronađen osobni automobil s vozačem u besvjesnom stanju. Vozač rođ. 1979. godine naknadno je preminuo, a pregledom tijela pronađena je ubodna rana prsišta.

Foto: Ilustracija

Jučer, 27. studenoga, oko 20.25 sati u Čabrajima (Grad Križevci) u odvodnom kanalu je pronađen osobni automobil s vozačem u besvjesnom stanju.

Vozač rođ. 1979. godine naknadno je preminuo, a pregledom tijela pronađena je ubodna rana prsišta.

Očevidne radnje izvršila je zamjenica županijske državne odvjetnica iz Varaždina uz stručnu pomoć policijskih službenika Policijske uprave.

Tijekom noći uhićena je jedna osoba, a kriminalističko istraživanje je u tijeku.

Nadopuna:

Policijski službenici Policijske uprave koprivničko križevačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad muškarcem rođenim 1990. godine zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela ubojstva.

Sumnja se da je osumnjičeni jučer, 27. studenoga, oko 20 sati u Čabrajima (Grad Križevci) nakon verbalnog i fizičkog sukoba zbog nerazriješenih međusobnih odnosa, tijekom vožnje u automobilu usmrtio D.K. (1979.) iz Osijeka Vojakovačkog. Oštećenome je džepnim nožem nanio jednu ubodnu ranu u predjelu prsa i ostavio ga u automobilu. Od zadobivenih ozljeda preminuo je tijekom prijevoza u vozilu hitne medicinske pomoći.

Osumnjičeni je tijekom prethodnog fizičkog sukoba s oštećenim lakše ozlijeđen.

Izvršenim alkotestiranjem osumnjičenika očitana je koncentracija alkohola od 0,00 g/kg.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela ubojstva protiv osumnjičenika je podnesena kaznena prijava Županijskom državnom odvjetništvu u Varaždinu i predan je pritvorskom nadzorniku.