Poziv kandidatima na testiranje i razgovor za popunu slobodnih radnih mjesta policijskih službenika u Policijskoj upravi koprivničko-križevačkoj

Photo PU_KK/SlikeOpis/PUzgrada.jpg

Poziv kandidatima na testiranje za popunu slobodnih radnih mjesta policijskih službenika u Interventnoj jedinici policije Koprivnica i razgovor (intervju) za popunu slobodnih radnih mjesta policijskih službenika u Policijskoj upravi koprivničko-križevačkoj

Foto: Ilustracija 

Poziv kandidatima na testiranje za popunu slobodnih radnih mjesta policijskih službenika u Interventnoj jedinici policije Koprivnica

Vezano za popis slobodnih radnih mjesta objavljen dana 11. ožujka 2016. godine, Povjerenstvo za odabir kandidata za premještaj u Policijskoj upravi koprivničko-križevačkoj izvješćuje da će se testiranje tjelesnih i motoričkih sposobnosti za kandidate za premještaj na slobodno radno mjesto policijski službenik interventne jedinice policije  i policijski službenik - dokumentarist u Interventnoj jedinici policije Koprivnica, koji ispunjavaju formalne uvjete za navedena radna mjesta, održati u dvorani Policijske uprave koprivničko-križevačke, Trg Eugena Kumičića 18, Koprivnica, dana 20.4.2016. godine s početkom u 08,00 sati.

Testiranje tjelesnih i motoričkih sposobnosti, kandidata, zaposlenika PU dubrovačko-neretvanske, održati će se dana 13.4.2016. godine u 10,00 sati u sjedištu Interventne jedinice policije PU dubrovačke-neretvanske.

Kandidati koji se upućuju na testiranje tjelesnih i motoričkih sposobnosti o tome će biti obaviješteni telefonskim putem.

Testiranje će se sastojati od dva dijela. Prvi dio biti će testiranje opće i specijalne tjelesne pripreme sukladno kriterijima za ocjenjivanje kandidata u postupku prijema u Interventnu jedinicu policije, a u drugom dijelu će se testirati posebne sposobnosti vezane za konkretno radno mjesto.

Napominjemo da su kandidati dužni sa sobom ponijeti sportsku opremu.

Kandidati koji su zadovoljili na testiranju, odnosno ostvarili najmanje 5 bodova, pristupit će razgovoru (intervjuu) s Povjerenstvom.

Kandidati su obvezni pri dolasku na testiranje kod sebe imati osobni identifikacijski dokument s fotografijom.


Razgovor (intervju) za popunu slobodnih radnih mjesta policijskih službenika u Policijskoj upravi koprivničko-križevačkoj

Vezano za popis slobodnih radnih mjesta objavljen dana 11. ožujka 2016. godine,  razgovori s kandidatima koji su zadovoljili na testiranju, kao i ostalim kandidatima koji su podnijeli zamolbe za premještaj, a ispunjavaju formalne uvjete, održati će se 21.4. i 22.4.2016. godine u Policijskoj upravi koprivničko-križevačkoj, Trg Eugena Kumičića 18, soba broj 67 (učionica PPP Koprivnica) prema utvrđenom rasporedu o čemu će kandidati biti obaviješteni telefonskim putem.

Sa kandidatima iz PU dubrovačko-neretvanske razgovor (intervju) će se obaviti putem  video-linka dana 21.4.2016. godine, prema utvrđenom rasporedu, o čemu će isti biti obaviješteni telefonskim putem.

Kandidati su obvezni pri dolasku na razgovor kod sebe imati osobni identifikacijski dokument s fotografijom.