Uhićena tri vozača

Photo PU_KK/Vijesti/2010/11/policajac01.jpg

Trojica vozača težih prometnih prekršitelja jučer su, 29. ožujka, uhićeni i dovedeni na prekršajne sudove na žurni prekršajni postupak.

Foto: Ilustracija

Trojica vozača težih prometnih prekršitelja jučer su, 29. ožujka, uhićeni i dovedeni na prekršajne sudove na žurni prekršajni postupak.

Na Prekršajni sud u Koprivnici doveden je 57 - godišnji vozač koji je u srijedu u 23.40 sati u Sokolovcu upravljao osobnim automobilom pod vidnim utjecajem alkohola a odbio je alkotestiranje. Kažnjen je novčanom kaznom od 800 kuna, zabranom upravljanja vozilima B kategorije tri mjeseca i kaznom zatvora od deset dana, uvjetno na šest mjeseci.

Također na Prekršajni sud u Koprivnici doveden je 67 - godišnji vozač koji je u srijedu u 12.50 sati u Gotalovu upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 1,92 g/kg. Kažnjen je novčanom kaznom od 500 kuna, zabranom upravljanja vozilima B kategorije tri mjeseca i kaznom zatvora od osam dana, uvjetno na šest mjeseci.

Na Prekršajni sud u Križevcima doveden je 22 - godišnji vozač koji je u srijedu u 17.55 sati u Križevcima upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 2,88 g/kg, unatoč izrečenoj zabrani upravljanja vozilima B kategorije. Kažnjen je kaznom zatvora od 10 dana i zabranom upravljanja vozilima B kategorije tri mjeseca, te je predan u zatvor u Bjelovaru.