Pronađen nestali 77 - godišnjak

Photo PU_KK/vijesti/2010/01/policija05.jpg

U 16 sati 14. siječnja policijski službenici su nestalog pronašli nedaleko botaničkog rezervata Peski, u pothlađenom stanju i s ozljedama stopala koje je zadobio hodajući bos

Foto: Ilustracija

Služba operativnog dežurstva Policijske postaje Đurđevac u petak je, 13. siječnja, oko 19.15 sati obavještena da se iz svoje kuće u Kalinovcu udaljio 77 - godišnjak.

On se udaljio u pravcu šumskog predjela između Kalinovca i Đurđevca te do trenutka dojave obitelj nije imala saznanja gdje bi se mogao nalaziti.

Za njim je raspisana potraga te poduzete opsežne mjere pretrage terena poljjoprivrednih i šumskih površina između Kalinovca i Đurđevca. U pretragama terena sudjelovalo je 20 policijskih službenika sa psom tragačom te 23 pripadnika DVD - a Kalinovac, DVD - a Batinske i lovačke udruge Zeko Kalinovac.

U 16 sati 14. siječnja policijski službenici su nestalog pronašli nedaleko botaničkog rezervata Đurđevečki Peski, u pothlađenom stanju i s ozljedama stopala koje je zadobio hodajući bos, pošto je izgubio cipele. Prevezen je u bolnicu u Koprivnici gdje je zadržan na liječenju.