Dva vozača ozlijeđena, jedan preminuo u vozilu

Photo PU_KK/vijesti/2010/01/policija05.jpg

 Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježen je nesretan događaj gdje je vozač preminuo u vozilu. Također, zabilježena je prometna nesreća u kojoj su dvije osobe lakše ozlijeđene i jedna s materijalnom štetom.

Jučer, 3. lipnja, oko 18.30 sati u Glogovcu zbog nepropisnog kretanja sudarili su se teretni automobil s prikolicom i automobil, koji su potom sletjeli van kolnika, a na otpale dijelove naletio je drugi osobni automobil. Vozač teretnog i osobnog automobila lakše su ozlijeđeni. Vozač automobila koji je uzrokovao nesreću bio je pod utjecajem alkohola od 1,68 promila i zadržan je do otrježnjenja. Za vrijeme očevida, od 19.05 do 20.20 sati, za sav promet bila je zatvorena dionica državne ceste broj 2, a promet je preusmjeravan okolnim pravcima.

Oko 10.30 sati u Križevcima u Ulici branitelja Hrvatske zbog neprilagođene brzine sudarila su se dva automobila pri vožnji u slijedu. Vozač koji je uzrokovao nesreću napustio je mjesto događaja i policija za njim traga.

Jučer oko 6 sati u Budančevici u Kolodvorskoj ulici automobil je sletio van kolnika. Vozač rođen 1960. godine preminuo je uslijed zatajenja rada srca.