„Živim život bez nasilja“ - Predstava „Nasilje – za nasilje nema opravdanja“

Photo PU_KK/Vijesti/2012/10/ZZBN.jpg

Poznati glumac, redatelj i dramaturg Zijah Sokolović Ambasador je dobre volje za toleranciju i nenasilje Programa Ujedinjenih naroda za razvoj (UNDP-a). Svojom predstavom „Nasilje – za nasilje nema opravdanja“ promiče ciljeve kampanje „Živim život bez nasilja“, nacionalne kampanje koju je 2010. godine pokrenulo Ministarstvo unutarnjih poslova u suradnji s UNDP-om.

Foto: Ilustracija

Poznati glumac, redatelj i dramaturg Zijah Sokolović Ambasador je dobre volje za toleranciju i nenasilje Programa Ujedinjenih naroda za razvoj (UNDP-a). Svojom predstavom „Nasilje – za nasilje nema opravdanja“  promiče ciljeve kampanje „Živim život bez nasilja“, nacionalne kampanje koju je  2010. godine pokrenulo Ministarstvo unutarnjih poslova u suradnji s UNDP-om.

Preventivnom kampanjom „Živim život bez nasilja“ nastoji se podići svijest građana na prijavljivanje nasilja u obitelji i izgraditi kultura nenasilja među mladima. Nitko ne zaslužuje biti zlostavljan, a život bez nasilja temeljno je pravo svake osobe.

Predstava će se održati u srijedu, 24. listopada, od 17 sati u dvorani Domoljub u Koprivnici. Pogledati će je učenici sedmih i osmih razreda osnovnih škola te ravnatelji osnovnih i srednjih škola, predstavnici državnih, županijskih i gradskih institucija i udruga - osobe kod kojih Policijska uprava uvijek nailazi na podršku u provedbi preventivnih aktivnosti, uključujući i aktivnosti iz kampanje „Živim život bez nasilja“.

Više o aktivnostima Ministarstva unutarnjih poslova i Policijske uprave koprivničko – križevačke iz kampanje „Živim život bez nasilja“ možete pročitati na linkovima:
 

http://koprivnicko-krizevacka.policija.hr/MainPu.aspx?id=77424  i
http://www.facebook.com/zivim.zivot.bez.nasilja.