Dovršeno kriminalističko istraživanje: Neovlaštena proizvodnja i promet i omogućavanje trošenja droga

Photo PU_KK/Vijesti/2009/12/auto_policija06.jpg

Sumnja se da su osumnjičenik rođen 1989. od kolovoza prošle godine na području Virja prodavao marihuanu, te ju davao na uživanje drugim osobama. Također, sumnja se da je osumnjičenik rođen 1988. dao na raspolaganje prostor klijeti za uživanje marihuane drugim osobama.

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske uprave koprivničko - križevačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad muškarcima rođenim 1989. i 1988. godine, zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela omogućavanja trošenja droga i neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Sumnja se da je osumnjičenik rođen 1989. od kolovoza prošle godine na području Virja prodavao marihuanu, te ju davao na uživanje drugim osobama. Također, sumnja se da je osumnjičenik rođen 1988. dao na raspolaganje prostor klijeti za uživanje marihuane drugim osobama.

Oduzeto je 19,88 grama marihuane.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela omogućavanje trošenja droga i neovlaštena proizvodnja i promet drogama protiv osumnjičenika je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu, a osumnjičenik rođen 1989. predan je pritvorskom nadzorniku.