Teška prometna nesreća u Goli

Photo PU_KK/vijesti/2010/01/policija05.jpg

U nedjelju, 29. srpnja, oko 20 sati na raskrižju Dravske i Ulice Petra Preradovića u Goli, uslijed oduzimanja prednosti prolaska motocikl Kawasaki koprivničke reg. oznake, kojim je upravljao 27 - godišnji vozač, udario je u osobni automobil VW Golf koprivničkih reg. oznaka, kojim je upravljao F. L. (1967.) iz Gole. Nakon udara oba vozila odbačena su van kolnika, osobni automobil udario je u prometni znak i metalni odušak plinovoda, dok je motocikl udario u stepenište i držač bicikala trgovine.

Foto: Ilustracija

U nedjelju, 29. srpnja, oko 20 sati na raskrižju Dravske i Ulice Petra Preradovića u Goli, uslijed oduzimanja prednosti prolaska motocikl kawasaki koprivničke reg. oznake, kojim je upravljao 27- godišnji vozač, udario je u osobni automobil vw golf koprivničkih reg. oznaka, kojim je upravljao F. L. (1967.) iz Gole. Nakon udara oba su vozila odbačena van kolnika, osobni automobil udario je u prometni znak i metalni odušak plinovoda, dok je motocikl udario u stepenište i držač bicikala trgovine.

U ovoj prometnoj nesreći na mjestu događaja od zadobivenih ozljeda preminuo je vozač osobnog automobila. Vozač motocikla teško je ozlijeđen (ozljede opasne po život), putnica u osobnom automobilu B. L. (1975.) iz Gole je teže ozlijeđena, a šestomjesečni dječak, također putnik u osobnom automobilu, lakše je ozlijeđen.

Zbog vršenja očevidnih radnji i sanacije prometnice u vremenu od 20.30 do 23.20 sati za sav je promet bio zatvoren dio raskrižja na kojem se dogodila prometna nesreća, a promet se preusmjeravao okolnim ulicama u Goli.

Očevid na mjestu događanja prometne nesreće obavila je Zamjenica Općinskog državnog odjvetbištava u Koprivnici, sa policijskim službenicima Postaje prometne policije Koprivnica.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Izazivanje prometne nesreće, protiv 27-godišnjeg vozača motocikla podnosi se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Koprivnici.