Stanje na prometnicama uslijed obilne kiše

Photo PU_KK/vijesti/2010/01/policija05.jpg

Danas, 22. listopada, zbog oborinskih voda na kolniku od 5.53 sati za osobna vozila zatvorena je državna cesta D-2 između Štaglinca i Koprivnice. Promet se odvija obilazno pravcem Bakovčice – Draganovec - Radnička cesta u Koprivnici. Od 10 sati promet ide jednim prometnim trakom uz regulaciju prometne policije.

Foto: Ilustracija

Danas, 22. listopada, zbog oborinskih voda na kolniku od 5.53 sati za osobna vozila zatvorena je državna cesta D-2 između Štaglinca i Koprivnice. Promet se odvija obilazno pravcem Bakovčice – Draganovec - Radnička cesta u Koprivnici. Od 10 sati promet ide jednim prometnim trakom uz regulaciju prometne policije.

Od 6.36 sati za sav promet zatvorena je državna cesta D-41 u Reki, a promet se do 7.20 sati odvijao obilazno relacijom Lepavina - Veliki Poganac - Rasinja.

U 7.20 sati za promet osobnih automobila zatvorena je D-41 na relaciji Koprivnica (raskrižje Križevačka cesta – Zaobilazna cesta) – Lemeš Križevački, a obilazni pravac je Križevci – Lemeš Križevački – Bjelovar – Đurđevac.

Od 7 sati za sav promet zatvorena je državna cesta D-22 između Sv. Petra Orehovca i Gušćerovca, a promet ide obilaznim pravcem Sv. Petar Orehovec – Selanec – Kalnik – Gušćerovec. Od 10 sati otvoren je promet obzirom da se razina vode smanjila.

Od 7 sati za sav promet zatvorena je Potočka ulica u Križevcima.

Zbog izlijevanja potoka Gliboki od 7.20 sati za sav promet zatvorena je županijska cesta Subotica Podravska – Rasinja – Veliki Poganac.

Od 7.40 sati za sav promet zatvorena je ŽC Koprivnički Bregi – Glogovac.

Izlio se potok Glogovnica u Donjoj Glogovnici, te je od 8.30 sati za sav promet zatvorena cesta Donja Glogovnica - Marinovec - Apatovec, a od 8.30 sati za promet je zatvorena cesta Čabraji – Ivanec Križevački.

Zbog izlijevanja potoka Koprivnica od 9 sati za promet je zatvorena županijska cesta Koprivnica, Ulica Miklinovec – Koprivnički Bregi. Od 9.50 sati proglašena je opća opasnost za Koprivničke Brege.

Od 9.15 sati došlo je do izlijevanja potoka Koprivnica u Špoljarskoj, Bilogorskoj i Starogradskoj ulici, u Ulici Matije Gupca, te u Potočnoj, Ulici Novi Brežanec I Stari Brežanec u gradu Koprivnici.

Od 9.30 sati za promet osobnih automobila zatvorena je dionica državne ceste D-43 Đurđevac – Šemovci.

Otežano se prometuje u Koprivnici na Varaždinskoj cesti, Peteranskoj cesti, Zaobilaznoj cesti, Kunovec Bregu, Subotici Podravskoj, Novigradu Podravskom, Majurcu, Carevdaru, Novom Glogu, Zagorskoj ulici u Križevcima, Bočkovcu, Ulici Mitrovica u Virju, dijelu ceste između Molvi i CPS-a, Marijanskoj ulici u Molvama i Kozarevcu.

Od 11.30 sati zatvorena je za promet županijska cesta Veliki Raven - Gregurovec i cesta Erdovec - Gregurovec - Ferežani.

Policijski službenici na potrebnim obilaznim pravcima upravljaju prometom, a službe nadležne za prometnice obilježavaju ih prometnim znacima.