Obilježavanje blagdana Svih svetih

Photo PU_KK/Vijesti/2015/11/Sesvete_2.jpg

Foto: Pu koprivničko - križevačka

Povodom obilježavanja blagdana Svih svetih i Dušnog dana u petak je, 30. listopada, U kapelici Sv. Florijana u Koprivnici održana Sveta misa zadušnica. Za poginule hrvatske branitelje i civilne žrtve Domovinskog rata Svetu misu je služio policijski kapelan, vlč. Ozren Bizek.

Na Gradskom groblju u Koprivnici u spomen na poginule hrvatske branitelje i civilne žrtve iz Domovinskog rata, u subotu su svečano položeni vijenci izaslanstava Ureda državne uprave u Koprivničko - križevačkoj županiji i županijskih udruga stradalnika iz Domovinskog rata, Koprivničko - križevačke županije, Grada Koprivnice, Ministarstva obrane i Ministarstva unutarnjih poslova, Policijske uprave koprivničko - križevačke, kojeg je predvodio Marijan Kirin, ovlašten za obavljanje poslova načelnika.

Prethodno su, 29. i 30 listopada, mobilni timovi zajedničkih izaslanstava na grobnim mjestima poginulih hrvatskih branitelja i umrlih hrvatskih ratnih vojnih invalida na cijelom području Županije zapalili svijeće u znak sjećanja.