Najava "Sajma mogućnosti" u Koprivnici

Photo PU_KK/Vijesti/2012/09/letak.kc.sajam.300.gif

Foto: Pu koprivničko-križevačka  

Kroz svakodnevni rad i ostvarene kontakte, te partnersko djelovanje s potencijalima društvene zajednice uočen je problem neorganiziranog ili nedovoljno organiziranog slobodnog vremena mladih, što u nekim slučajevima rezultira neprihvatljivim ponašanjima mladih.

Kako bi djecu potaknuli da svoje slobodno vrijeme iskoriste za bavljenje sportskim i društvenim aktivnostima i na taj način ih udaljili od ulice, ugostiteljskih objekata i   štetnih druženja, u partnerstvu sa Društvom naša djeca Koprivnica organiziramo “Sajam mogućnosti”.

To je projekt u okviru kojeg se predstavljaju športski klubovi, kulturno-umjetnička društva i udruge koje se bave programima za djecu kao i mogućnosti uključivanja djece i mladih u njihove aktivnosti.

Sajam mogućnosti promiče zdrav život, kreativnost i stvaralaštvo djece i mladih, te  druženje kroz društveno prihvatljive programe. Na jednom mjestu, uz puno zabave što uključuje i sportsko natjecanje za ekipe osnovnih škola, kao i natjecanje u poznavanju prometne kulture, djeca sama mogu odabrati sadržaje koji im se najviše sviđaju.

Na sajmu mogućnosti prezentirati će se 50 - tak klubova, društava i udruga koji se bave sportom, folklorom, plesom, informatikom, robotikom, astronomijom i drugim zanimljivim sadržajima.

 Sajam mogućnosti održati će se u utorak, 25. rujna, od 9 do 13 sati na otvorenom prostoru bazena „Cerine“ u Koprivnici.

Akciju su podržali Koprivničko - križevačka županija, Grad Koprivnica, Zajednica športskih udruga Grada Koprivnice, Zajednica sportova Koprivničko - križevačke županije, ZAMP, Podravka d.d., Danica-mesna industrija d.d., Obrtnička škola Koprivnica, Bazeni „Cerine“, Komunalac d.d. kao i općine Koprivničko-križevačke Županije.

Ovim putem pozivamo Vas da se pridružite i time date svoj doprinos za bolji život naših mladih.