Koprivnica: Prometna nesreća s ozlijeđenim osobama

Photo PU_KK/Vijesti/2009/12/policija05.jpg

Jutros, 22. lipnja, oko 5.15 sati u Koprivnici na Zaobilaznoj cesti, 19 - godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Opel, virovitičke registracijske oznake iz smjera Štaglinca u smjeru Koprivnice.

Foto: Ilustracija

Jutros, 22. lipnja, oko 5.15 sati u Koprivnici na Zaobilaznoj cesti, 19 - godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Opel, virovitičke registracijske oznake iz smjera Štaglinca u smjeru Koprivnice. Nije se kretao obilježenom prometnom trakom koja se proteže uz desni rub kolnika već je vozilom prešao na suprotni prometni trak, sletio van kolnika u lijevi odvodni kanal i prednjim lijevim dijelom vozila udario u betonski stup nosača nadvožnjaka i metalnu zaštitnu ogradu. Od siline udara vozilo je odbačeno na kolnik i prevrnulo se na lijevu bočnu stranu. Tom prilikom 20 – godišnji suvozač ispao je iz vozila na kolnik. 

U prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede opasne po život zadobio je 19 - godišnji vozač, a teške tjelesne ozljede zadobio je 20 - godišnji  suvozač. 

Očevidne radnje na mjestu događaja izvršili su policijski službenici Postaje prometne policije Koprivnica, koji će protiv 19 – godišnjeg vozača dostaviti kaznenu prijavu poradi sumnje u počinjenje kaznenog djela Izazivanje prometne nesreće Općinskom državnom odvjetništvu u Koprivnici. 

U vremenu od 5.40 do 7.45 sati državna cesta broj 2 bila je zatvorena za sav promet. Promet se odvijao obilazno od raskrižja Zaobilazne ceste i Koprivničke ulice u  Bakovčicama prema Starigradu i dalje Radničkom cestom prema Zaobilaznoj cesti i obrnuto.