Jučer zabilježeno šest kaznenih djela

Photo PU_KK/Vijesti/2013/03/AutoPoliicijaVrata2.jpg

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježeno je šest kaznenih djela. Izdvajamo kaznena djela omogućavanja trošenja droga, teške krađe provaljivanjem i razbojništva.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 20 – godišnjak sa šireg đurđevačkog područja nedozvoljeno posjedovao manju količinu marihuane, koju mu je dao 35 – godišnjak. Marihuana im je oduzeta i podnesena je kaznena prijava i optužni prijedlog zbog neovlaštenog posjedovanja droge i omogućavanja trošenja droga.

Teška krađa zabilježena je jučer, 25. veljače, oko 14 sati u Velikom Ravenu, gdje su dvije nepoznate muške osobe provalile u obiteljsku kuću i otuđili novac, nakit i druge predmete. Vlasnici su oštećeni za nekoliko tisuća kuna, a policija traga za nepoznatim počiniteljima i otuđenim predmetima.

Razbojništvo je zabilježeno jučer oko 20.40 sati u Križevcima u Ulici Mojsija Baltića, gdje je nepoznati počinitelj u sportskoj kladionici, uz prijetnju nožem zaposlenici, otuđio novac. Policija provodi intenzivne mjere traganja za nepoznatim počiniteljem.