Koprivnica: Županu predano priznanje za projekt "Dan kao san"

Photo PU_KK/Vijesti/2014/04/priznanje.zup.1.300.jpg

Foto: Pu koprivničko-križevačka 

Danas, 3. travnja, načelnik Policijske uprave koprivničko – križevačke Darko Rep sa suradnicima primio je u službeni posjet župana Koprivničko – križevačke županije Darka Korena, zamjenika župana Ivana Pala i suradnike.

Prilikom službenog posjeta, načelnik Darko Rep zahvalio se prigodnim riječima županu i njegovim suradnicima na kvalitetnoj i uspješnoj suradnji, te naporima koje ulažu u podržavanju preventivnih aktivnosti Policijske uprave. Slijedom toga načelnik je županu Darku Korenu predao priznanje za projekt „Dan kao san“.

Naime, na 6. regionalnoj konferenciji "Sigurnost gradova - SIGG 2014" u Splitu, 30. ožujka, Vijeće za prevenciju kriminaliteta Županije koprivničko - križevačke i Policijska uprava koprivničko – križevačka kao nositelji projekta dobili  su priznanje za „Najbolji projekt sigurnosti lokalne zajednice u 2014“, koji je namijenjen ranjivim društvenim skupinama.

Župan Darko Koren istaknuo je važnost kvalitetne suradnje lokalne zajednice i policije i provođenje preventivnih aktivnosti, a sve s ciljem jačanja sigurnosti u lokalnoj zajednici.