Pokušaj ubojstva u Sigecu

Photo PU_KK/Vijesti/2013/03/AutoPoliicijaVrata2.jpg

Sumnja se da je osumnjičeni u petak, 21.ožujka, oko 16 sati, nakon verbalnog sukoba više osoba u Sigecu u Starogradskoj ulici ispred kuće upravljući teretnim automobilom „VW transporter“, zagrebačkih registracijskih oznaka i punom snagom vozila, bez zaustavljanja, u namjeri da ga ubije, udario S.T. (1977.) koji je stajao uz metalnu ogradu ispred kuće i odbacio ga preko ograde u dvorište.

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske uprave koprivničko-križevačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad muškarcem rođenim 1986. godine zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela pokušaja ubojstva.

Sumnja se da je osumnjičeni u petak, 21.ožujka, oko 16 sati, nakon verbalnog sukoba više osoba u  Sigecu u Starogradskoj ulici ispred kuće upravljući teretnim automobilom „VW transporter“, zagrebačkih registracijskih oznaka i punom snagom vozila, bez zaustavljanja, u namjeri da ga ubije, udario S.T. (1977.) koji je stajao uz metalnu ogradu ispred kuće i  odbacio ga preko ograde u dvorište.

Nakon toga je nastavio kretanje vozilom i punom snagom vozila, bez zaustavljanja, u namjeri da ga ubije, udario D.F (1995.) koji je također stajao pored metalne ograde, te ga nakon udaranja prignječio uz metalnu ogradu, gdje je i zaustavio vozilo.

U događaju je S.T. lakše ozlijeđen, dok je D.F. prevezen u koprivničku bolnicu, a zadobivene tjelesne ozljede još nisu okvalificirane.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela pokušaja ubojstva protiv osumnjičenog  podnesena je kaznena prijava Županijskom državnom odvjetništvu u Varaždinu i predan je pritvorskom nadzorniku.