Koprivnica: Uhvaćen kradljivac nakita

Photo PU_KK/Vijesti/2009/09/Provale.jpg

U srijedu, 28. studenog, policijski službenici Policijske postaje Koprivnica dovršili su kriminalističko istraživanje nad hrvatskim državljaninom rođ. 1960. godine s koprivničkog područja, zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela teške krađe i krađa.

Foto: Ilustracija 

U srijedu, 28. studenog,  policijski službenici Policijske postaje Koprivnica dovršili su kriminalističko istraživanje nad hrvatskim državljaninom rođ. 1960. godine s  koprivničkog područja, zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela teške krađe i krađa.

Sumnja se da je osumnjičenik u Koprivnici u Goričkoj ulici iz više obiteljskih kuća ukrao zlatni nakit. Tako je u razdoblju od 12. do 25. srpnja ove godine provalio u obiteljsku kuću i otuđio parfeme. U razdoblju od 29. rujna do 1. listopada iz obiteljske kuće otuđio je zlatni nakit, oštetivši vlasnika za oko 8 000 kuna. Također, u razdoblju od 28. rujna do 4. listopada osumnjičenik je iz obiteljske kuće otuđio zlatni nakit, oštetivši vlasnika za oko 20 000 kuna. I tijekom 14./15. studenog iz obiteljske kuće otuđio je zlatni nakit, oštetivši vlasnika za oko 4 000 kuna.   

Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela Krađa i Teška krađa protiv osumnjičenika je podnijeto posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Koprivnici i predan je pritvorskom nadzorniku.